Strand+Hvass

Christina Strand (MDD) og Niels Hvass (MAA) er en del av den nye skandinaviske design generasjonen og de kreative hodene bak STRAND+HVASS.

For STRAND+HVASS er det menneskelige individ det viktigste aspektet av et design, og de streber etter å kombinere uttrykk, form og materiale for å gjøre sine kreasjoner komfortable, funksjonelle og unike. 

Med deres Breeze kolleksjon traff STRAND+HVASS blinkskuddet hos Cane-line, ved å matche menneskets behov for trivsel med møblenes fulle potensial.  

Det sterke vev gir en naturlig ventilasjon for kroppen og lar lys skinne igjennom, så stolen dekorerer om komplimenterer utendørs oppholdsområdet. Lyset modellerer og den luftige looken gir ikke lett bort den fullstendige komfort som omfatter designet. 


I dag har Breeze kolleksjonen vokst til å omfatte 7 deler, fra spisestoler til to lounge stoler i både høy rygg og lav rygg versjoner, med matchende bord og puffer. 

I 2012 og 2013 introduserte designteamet noen nye produktlinjer. Denne gangen var det stablingen av Edge stoler i det nye Rope materialet, sammen med Edge bordet kom en bordplate i høytrykkslaminat og små sidebord On-The-Move og Time-Out salongbord i to størrelser.

I 2014 ble produktutvalget utvidet med Copenhagen kolleksjonen i pulverlakkert aluminium. Ved å ta det menneskelige aspektet som sitt utgangspunkt, klarer STRAND+HVASS alltid å kombinere uttrykk, form og materiale til perfeksjon. På Copenhagen kolleksjonen får vi disse perfekte og vakre linjene som gir oss noen av de beste skandinaviske design akkurat nå.
Cane-line serie designet av Strand+Hvass: