Conrad Hotel Algarve, Portugal

Conrad Algarve er en av de mest moderne og prestisjetunge 5-stjerners hotell i Portugal. Dette moderne luksushotellet har en unik stil, fra gjesterommene til de private balkonger, den majestetiske spa til de fem individuelle restauranter og barer, og tilbyr en sofistikert utvalg av fine portugisiske og internasjonale retter. Conrad kjeden av hoteller er en del av den internasjonale Hilton Group.

Vi, på Cane-linje, har hatt gleden av å levere et bredt spekter av våre komfortable utemøbler til de ulike områdene av dette hotellet. Conrad Hotel har flere bassengområder rundt, hvor våre komfortable møbler inviterer til timer med avslapping.

Evighetsbassenget er innredet med Presley solsenger mens bassengområdet har et stort antall Escape solsenger, Sunrise solsenger og Savannah divan. De stilige Breeze barstoler og Breeze spisestoler - designet av danske designere Strand + Hvass - ble valgt for bar og restaurant områder nær svømmebassengene.

Hvis man spiser utendørs på Gusto Restaurant på stedet - et eksklusivt Grill drives av den berømte 3 Michelin-stjerne kokk Heinz Beck - vil du ha muligheten til å sitte i våre komfortable Diamond spisestoler nyter utsøkt mat og en eksepsjonell utsikt.

Conrad Algarve Hotel valgte Cane-line utemøbler for sin komfort, stil og enkelt vedlikehold - nødvendige aspekter for en topp kvalitet orientert hotell - men like viktig når du velger møbler for deg selv og din hage eller terrasse.