Odense Zoo, Denmark

Odense Zoo er en av Danmarks mest populære turistattraksjoner. Odense Zoo er en moderne Zoo, som har fornyet sine anlegg kontinuerlig de siste årene. Den siste utvidelsen i Zoo er et nytt hus for giraffer, en ny konferanselokaler og et moderne caféområde.

For de nye konferansefasiliteter, har Cane-line har levert de moderne Twist innendørs spisestolene - en stilig og elegant spisestol som på grunn av sin åpne veve, og komfortabel rotting skall, gir svært god komfort når folk sitter i flere timer. Twist spisestue stol er laget av rotting skallet på en ramme i rustfritt stål. Den spisestue stol er stables og dette gjør det enkelt å lagre når stolen ikke er nødvendig. Twist spisestol er designet av den danske designere STRAND + Hvass.

For den nye Safari Coffee bar i Odense Zoo, er den kule Curve spisestol den perfekte match for Safari-tema. The Curve spisestol er laget av Rattan. Rattan er en bærekraftig naturmateriale. Rattan er en meget holdbar og slitasje-resistent som er lett å vedlikeholde. The Curve spisestol er håndvevd av svært dyktige møbelprodusenter.