Diamond lounge hagemøbler

Diamond-serien er av klassisk, tidløs design som gir en høy grad av komfort. Bak designet er designerduoen Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, som er kjent og respektert for sine møbeldesign. Diamond tilbyr rikelig anledning til å bevege livet utenfor. Putene er laget av den komfortable Sunbrella® Natté stoff med QuickDryFoam®, sikrer en perfekt kombinasjon av stue atmosfære og komfort. State-of-the-art, innovativ teknologi sikrer at putene tørker raskt, selv etter en regnskul. Diamond er bidrar til avslapping og behagelig nytelse, hvor bare et minimum av vedlikehold er nødvendig.


Velg fra et dekke av værbestandig Cane-linje Tex i hvitt, belagt polyester eller den myke Sunbrella® Natte i grå eller brun. Plasser puter i oppreist stilling når de utsettes for regn, slik at vannet kan renne av. Putene bør lagres innendørs i løpet av vinteren.


QuickDryFoam® sikrer maksimal drenering og luftsirkulasjon. Skummet har antibakteriell beskyttelse, og hindrer vekst av sopp og mugg i puten.


Serien har blitt opprettet med forbedret utendørs oppholdning i tankene. Så holdbarhet og enkelt vedlikehold går hånd i hånd med eksklusiv design og en høy grad av komfort.