Foersom & Hiort-Lorenzen

I mange år, to av Skandinavias mest suksessfulle og kjente møbeldesignere, designet tidløse klassikere for Cane-line, innkapslet i vår filosofi: Livet gjort komfortabelt.

Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen går aldri på akkord med komfort eller visuelle uttrykk. Mange års erfaring og sine sterke ferdigheter åpenbarer seg i detaljer om eksepsjonelt høye standarder, både i kvalitet og håndverk.

Diamond and Conic, fra Foersom & Hiort-Lorenzen, er nok et eksempel på deres ekstraordinære arbeid. Engler og lys reflektert på overflaten var nøye gjennomtenkt og de vanntette og fleksible materialene var formet på toppen av slitesterk, lett aluminiumsramme. 

I år, Foersom & Hiort-Lorenzen introduserer STRAW og AMAZE. Disse vakre og nytenkende produktene laget i rustfritt stål, sort tau og teak. 

Deres imponerende bruk av fleksibilitet gjør at møblene ser ut som små arkitektoniske underverker. Foersom & Hiort-Lorenzen er alltid i forkant av markedet behov og trender. En designduo som blander estetikk, komfort og kvalitet til perfeksjon.

Cane-line serier designet av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD:

Foersom & Hiort-Lorenzen